maandag 5 maart 2012

Video-interview


Video-interviewEen paar weken geleden kreeg ik een mailtje van een dame, die vroeg of ik een datum door kon geven voor een video-interview. Een video-interview! Dat zou een heel nieuwe ervaring worden. Ik vond dat natuurlijk enorm spannend en kon me er ook niet echt goed op voorbereiden. Natuurlijk moest ik een stukje uitkiezen om voor te lezen, maar behalve dat, dacht ik vooral na over praktische dingen, zoals moet al het kinderspeelgoed uit de kamer? Dat zou nogal een operatie zijn. Daarom besloot ik maar dat hier nu eenmaal kinderen wonen, dus dat alle tekeningen en andere artistieke uitingen van mijn kids gewoon mochten blijven staan en hangen, maar dat de rondzwervende autootjes, blokken en poppen wel netjes in daarvoor bestemde bakken moesten verdwijnen.  En natuurlijk kwam de typisch vrouwelijke vraag ‘Wat moet ik aan?’ ook boven drijven. Het leek me niet zo feestelijk om me te hullen in een praktische spijkerbroek en behaaglijk warme trui, dus koos ik maar voor een wat nettere broek en een shirtje met bolerootje.

Vanmorgen was het zo ver. Iets later dan gepland (door de files) stond Annemieke met haar camera op de stoep.  Gelukkig stelde Annemieke op een heel natuurlijke manier vragen en ging het antwoorden ook redelijk makkelijk. Het scheelt dat ik nogal een klets ben en natuurlijk graag over Kate en Ierland praat.

Nu is Annemieke weg, met haar camera en ik ben heel benieuwd wat ze er uiteindelijk van gaat maken. Nog een week of twee, dan zal ik het resultaat zien. Het blijft dus spannend.Wordt vervolgd!

2 opmerkingen: